Seksuaalisuuden syvyyksiin

seksuaalineuvonta

Seksuaalisuus

Mitä seksuaalisuus on?

 

 

Seksuaalisuus kattaa mm. seksuaali-identiteetin, seksuaalisen suuntautumisen, tunteet, ajatukset, minä- ja kehonkuvan, ihmissuhteet, mielihyvän ja seksin.

 

Seksuaalisuus on siis suurin osa ihmisen terveyttä.

 

Seksuaalisuus on meissä sikiöstä kuolemaan, ja jokaisella on siihen oikeus sitä erityisemmin rajoittamatta.

Voit tarvita seksuaalineuvontaa missä tahansa elämänvaiheessa! Esimerkisi kun koet olevasi kriisissä, sairastunut tai vammautunut ja koet seksuaalisuutesi muuttuneen sen myötä. Myös raskaus ja synnytys voi muuttaa seksuaalisuuttasi.

Näiden kohdalla on huomioitava myös mahdollinen kumppani.

Neuvontapalveluiden kuvaus

 

Yksilöneuvonta

 

Yksilöneuvonta on nimensä mukaan tarkoitettu vain sinua varten. Yksilöneuvonta tapahtuu lähi- tai etätapaamisena. 55€/45min.
 

Parineuvonta

 

Tule kumppanin/kumppanien (yht. max 3 hlöä) kanssa keskustelemaan teidän mieltä askarruttavista asioista. 85€/75min.
 

Ryhmäneuvonta

 

Ryhmäneuvontaan voit tulla perheenä tai useamman kumppanin (max 5 hlöä) kanssa puhumaan seksuaalisuuteen liittyen. 110€/90 min
 

Sähköpostineuvonta

 

Vastaan mieltä askarruttavaan kysymykseesi sähköpostitse, 20€/kpl. Kirjoitathan sähköpostiin mietteesi mahdollisimman selkeästi niin, ettei minun tarvitse kysyä lisätietoa asiaan liittyen. Jos asia vaikuttaa sellaiselta, ettei se hoidu sähköpostitse, kehoitan siinä kohtaa varaamaan aikaa esim. yksilöneuvontaan.

Sähköpostineuvonta ei tarkoita esim ajanvaraamista tai palvelun lisätietojen saamista sähköpostitse.
 

Luento/tapahtuma

 

Pyydä minua pitämään luentoa/tapahtumaa esim. työyhteisöille tai koululaisille/opiskelijoille. Hinta määräytyy tilanteen mukaan, pyydä tarjous!